Dokters Bielen & Lernout

Bloedresultaten,

Voor bloedresultaten kunt u mailen naar bloeduitslag@gmail.com.

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden in dit kader en enkel op uw vraag. Uw gegevens zullen nooit aan anderen worden doorgegeven.

De gegevens die u bij ons achterlaat zullen niet worden verkocht of verhuurd aan derde partijen of partijen die geen deel uitmaken van de praktijk. Indien we gebruik maken van externe verwerkers, zal de overdracht van gegevens telkens worden bepaald in een verwerkersovereenkomst. Zo wordt bepaald dat verwerkers nooit op eigen initiatief uw persoonsgegevens verder kunnen gebruiken.

Beveiliging We treffen de nodige maatregelen zowel op technisch als organisatorisch vlak. Op technisch vlak zorgen wij er onder meer voor dat de toestellen van onze medewerkers geencrypteerd zijn, werken we met een degelijk wachtwoordbeleid en bepalen we de juiste rechten van onze gebruikers zodoende enkel de juiste persoon toegang heeft tot de nodige gegevens. Op organisatorisch vlak hebben wij verschillende procedures en richtlijnen uitgeschreven die van toepassing zijn op de hele organisatie. Daar bestaan onder andere het informatieveiligheidsbeleid en duidelijke richtlijnen inzake de verantwoordelijkheden en bevoegdheden.